Zoekt u advies op het gebied van marketing of communicatie? Wilt u hulp bij marktonderzoek? Of wilt u slechts enkele communicatiemiddelen uitgewerkt hebben? Dan bent u hier op het juiste adres.

Veel bedrijven, met name MKB-bedrijven, verrichten slechts op kleine schaal marketingactiviteiten (visitekaartjes, websites, klantenkaarten e.d.), echter hebben de meeste MKB-bedrijven geen geïntegreerde marketing of communicatiestrategie. Terwijl communiceren met uw doelgroep juist meer klanten of naamsbekendheid kan opleveren!

Daarbij vragen weinig bedrijven aan hun klanten hoe en waar zij gevonden worden of in hoeverre de service goed is. Deze gegevens zijn door middel van onderzoek simpel te achterhalen en kunnen gebruikt worden om uw bedrijfsresultaten op termijn te verbeteren.

Klik hieronder verder en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Communicatie-advies geeft u inzicht in de te volgen stappen die u kunt ondernemen op het gebied van communicatie. Wanneer u echter een strategische visie wilt ontwikkelen ten opzichte van uw communicatie-uitingen is het raadzaam om een communicatieplan op te stellen.

Lees meer...

Wilt u een inzicht in uw markt, doelgroep of concurrentie? Salland Communicatie kan u hierbij helpen. Door middel van onderzoek en analyses is het mogelijk om cruciale gegevens te achterhalen die kunnen leiden tot nieuwe inzichten.

Lees meer...

Wilt u begeleiding op het gebied van marketing en communicatie, bij u op kantoor of door middel van contactmomenten? Kunt u tijdelijk een extra werknemer gebruiken om uw communicatie-afdeling te ondersteunen? Salland Communicatie kan u hierbij helpen!
 

Lees meer...

Heeft u geen behoefte aan een communicatieplan of onderzoek, maar wel aan een persbericht in een krant of een commerciële brief? Salland Communicatie kan u helpen bij het ontwikkelen van deze communicatiemiddelen.

Lees meer...