Communicatieadvies geeft u inzicht in de te volgen stappen die u kunt ondernemen op het gebied van communicatie. Wanneer u echter een strategische visie wilt ontwikkelen ten opzichte van uw communicatie-uitingen is het raadzaam om een communicatieplan op te stellen.

U kunt over de onderstaande onderwerpen een advies of een communicatieplan aanvragen, klik hiervoor op contact.

Interne communicatie

Heeft u het gevoel dat de communicatie tussen uw medewerkers niet goed is afgestemd? Of dat de orderafhandeling onduidelijk is waardoor opdrachten blijven liggen? Of iets vergelijkbaars? Dan is een advies op het gebied van interne communicatie wellicht iets voor u.

Marketingcommunicatie

Marketingcommunicatie is geschikt indien u een wisselwerking wilt tussen uw bedrijf, product of dienst met uw (potentiële) klant.

Wilt u een product of dienst in de markt zetten? Informatie verspreiden over uw bedrijfsactiviteiten? Meer klanten werven? Of misschien uw huidige klanten meer aankopen bij uw bedrijf laten doen? Dan is advies op het gebied van marketingcommunicatie iets voor u.

Corporate communicatie

Corporate communicatie, bedrijfscommunicatie, is met name interessant wanneer u bijvoorbeeld MVO-activiteiten verricht. Denk hierbij aan het toepassen van duurzame technieken of extra stageplekken. Door middel van een corporate communicatieadvies is het mogelijk om uw bedrijf als totaal zijnde in een bepaald daglicht te zetten. Dit kan u voordeel opleveren ten opzichte van uw concurrent.

City marketing

City marketing, letterlijk stadsmarketing, heeft betrekking tot een reeks stappen die u kunt ondernemen om een stad, dorp, regio of gebied op de kaart te zetten. Een goed voorbeeld hiervan is de communicatie-uiting: IAMsterdam. City marketing is met name geschikt voor stichtingen of gemeenten die zich bezig houden met het op de kaart zetten van een regio.

Beurzen

Wilt u een keer deelnemen aan een beurs? En weet u niet hoe u dit het beste aan kunt pakken? Benader Salland Communicatie voor een advies of beursplan. Wij zoeken alle relevante informatie voor u uit.

Heeft u behoefte aan een strategische visie? Of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.